Home/ Gezocht
ZUSTER ZOEKT ZUSTER

Op deze pagina plaatsen wij oproepjes van zusters die op zoek zijn naar andere zusters voor vriendschap en/of om samen over de islam te leren.

Voor meer algemene oproepjes zie: Gezocht: Diversen

Wij plaatsen geen huwelijk advertenties

NB: Moslima.nl plaatst de oproepen, maar is verder niet verantwoordelijk voor de eindresultaten.
Wij plaatsen de oproepen van verschillende personen met de overtuiging dat deze vanuit een goede intentie zijn opgesteld.
Mocht u echter misbruik contstateren, horen wij dat graag van u, zodat wij de oproep kunnen verwijderen.
Uw bericht wordt door ons na 2 maanden weggehaald
Mocht u uw bericht langer (of korter) geplaatst willen zien, laat het ons dan even weten.
Asalaam aleikum,

Sinds een maand of 2 heb ik de diagnose ADHD gekregen, ook andere familieleden hebben adhd of er is een groot vermoeden dat er meer familieden zijn met ADHD.
Het is alleen zo dat ik de enige moslim ben in de familie, ook woon ik op een plek waar weinig zusters wonen.

Ik loop tegen wat regels/Islamitische wetten aan door mijn ADHD die voor een ander als 'makkelijk' worden ervaren.
Het is helaas namelijk vaak zo dat mensen zeggen dat je bepaalde regels en wetten 'gewoon' een tijdje in de praktijk moet brengen of dat structuur zal helpen. Uiteraard is dat dat niet altijd het geval...

Graag zou ik in contact komen met zusters in de omgeving Arnhem/Nijmegen om zo ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen in het dagelijkse leven.

Wilt u reageren, dan graag een mailtje naar contact@moslima.nl, onder vermelding van: ADHD


Beste zusters,

Mijn naam is Rachel. Ik ben 29 jaar en sinds een jaar ben ik me meer gaan verdiepen in de islam. Dit is niet de religie die ik van huis uit heb meegekregen maar wel de religie die mij het meeste aanspreekt en waar ik erg veel rust in vind.
Ik zou graag een zuster vinden die mij wilt helpen bij het wegwijs maken in de islam. Iemand met wie ik gedachtes kan wisselen en iemand die mij bijstaat bij het kennis opdoen.

Ik ben woonachtig in de omgeving Deventer.
Salaam,

Rachel

Wilt u reageren, dan graag een mailtje naar contact@moslima.nl, onder vermelding van: Rachel

'Salam Aleykoum zusters,

Ik ben een 23 jarige Nederlansde vrouw die zich sinds enkele maanden enorm verdiept in de Islam. Ik ben nog niet bekeerd maar wil dit wel heel graag.
In mijn familie en vriendenkring ken ik niemand die mij kan helpen of deze interesse deelt, daarom hoop ik via deze weg zusters te ontmoeten die mij kunnen leren en helpen met de zoektocht naar de moslima in mij.
Ik probeer mezelf al zoveel mogelijk als moslima te kleden, lees de Koran, bekijk lezingen van stichtingen op internet en wil ook graag naar lezingen/cursussen zodat ik alles erg goed ga begrijpen.

Ook zou ik ontzettend graag Arabisch willen leren, mocht iemand mij daar ook mee kunnen helpen, daar zou ik heel blij mee zijn! (Een cursus Arabische taal heeft mijn voorkeur in Nederlands-Arabisch ipv Engels-Arabisch).
Kortom welke zuster vind het leuk om mij bij te scholen en te helpen om uiteindelijk een goede moslima te worden? Ik ben woonachtig in omgeving Nijmegen.

Salaam,
Jennifer

Wilt u reageren, dan graag een mailtje naar contact@moslima.nl, onder vermelding van: Jennifer


Salamu3alaykum,

Ik ben een zuster uit Enschede en ik ben 24 jaar. Ben veel bezig met islam en ben ook nu een tijd hoofddoek gaan dragen.
Ik zie vaak meiden die samen veel kunnen delen en elkaar beter maken in de islam.
Ik wil om deze reden ook in contact komen met moslima's omstreeks Enschede om tijd mee door te brengen en elkaar te ondersteunen in deze tijd.
Mogen zuster hiervoor open staan, zou ik dat erg op prijs stellen.

Allah zal je in Sha Allah hiervoor belonen.

Salaam

Wilt u reageren, dan graag een mailtje naar contact@moslima.nl, onder vermelding van: Enschede


Beste zusters,

In de islam worden mensen beproefd elhamdulileh. Ik zit momenteel in een moeilijk fase waar ik geen raad mee weet om te gaan.
Ik heb geen motivatie meer omdat ik de oplossing niet weet. Ik ben altijd iemand geweest die graag luistert naar mensen en open staat om ieder persoon te helpen. Ik heb in het verleden weleens dipjes gehad maar daar kwam ik elhamdulileh snel overheen.
Momenteel heb ik het zwaar. Ik zou het zo prettig vinden als ik contact met zusters heb die mij kunnen steunen via de islamitische weg en waarbij ik altijd terecht kan.
Islam is de enige die mij rust kan geven. Als er zuster zijn die er open voor staan. Moge Allah jullie dan rijkelijk belonen. Alleen al om de intentie.
Ik ben woonachtig in Amsterdam.

Jullie zuster in de islam

Wilt u reageren, dan graag een mailtje naar contact@moslima.nl, onder vermelding van: Amsterdam


Hoi lieve zusters,

Sinds enige tijd ben ik bezig met het verdiepen in de Islam.
Zo ga ik naar lezingen, lees ik de Koran en boeken, kijk filmpjes en ga in oktober starten met Islamlessen.
Helaas heb ik nog geen zuster gevonden die mij kan begeleiden in het proces. En daarom hoop ik via deze weg iemand te kunnen vinden die mij daarin wil helpen.
Ik ben woonachtig in Leiden. Daarom ben ik opzoek naar iemand die ook hier vandaan komt of omstreken.

Veel liefs Fleur

Wilt u reageren, dan graag een mailtje naar contact@moslima.nl, onder vermelding van: Leiden