CHOCOLADE BROWNIES

Wat heb je nodig voor ongeveer 12 stuks:
- 125 gr boter
- 195 gr witte suiker
- 2 eieren
- 65 gr zelfrijzend bakmeel
- 30 gr ongezoete cacaopoeder
- 1/4 theelepel zout
- 1 theelepel vanille suiker
- 50 gram grof gehakte walnoten

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden C.
Vet een bakblik ( + 15-20 cm) in met boter
Mix de boter en de suiker met een mixer tot er een glad mengsel ontstaat. Voeg de eieren toe en blijf mixen.
Zeef het zelfrijzend bakmeel met de cacao en het zout en meng dit door de boter/suiker mix.
Voeg vervolgens de vanille suiker en de gehakte walnoten toe.
Verspreid het mengsel gelijkmatig over het bakblik.
Bak 25-35 minuten in de oven.
Laat afkoelen en snijd in vierkate stukken.
Lekker met vanille ijs.
(Tip: je kunt ook nog stukjes pure chocolade toevoegen aan het beslag)